Yol haritasının nasıl tam yığın web geliştiricisi olabileceğini kavrayacaklar





Yavaş yavaş, tam yığın gelişimine olan yakınlığımız, maliyet verimliliği ve sağladığı avantajlar gibi kolaylık sayesinde artmaktadır. Tam yığın geliştirici olmak kolay değildir, ancak bir yol haritası için dikkatli bir planlama yapmak mümkün kılar. Bir geliştiricinin, şu anki yayında bulunan bir deneyimli tam yığın geliştiriciyi hangi teknolojilerle kavraması gerektiğini görelim.

tam yığın geliştirme yol haritası

Tam yığın geliştirme günümüzde çok fazla. Başlangıçta, yalnızca web geliştirme alanında kullanıldı, ancak bugün mobil uygulama geliştirme ve diğer gelişen teknolojiler için de geçerli.

İlk önce tam yığın geliştirmenin ve neden bugün tam yığın geliştiricilere ihtiyaç duyduğumuzdan daha fazla ihtiyacımız olduğunu açıklığa kavuşturmama izin verin. Bugün, web geliştirme tek kişilik bir çaba değildir ya da bir avuç teknolojide bilgi ve becerilerle süreci gerçekleştirebilir. Ön uç, arka uç, veritabanları ve çeşitli harici hizmetlerin entegrasyonları üzerinde komut almayı gerektirir.

Tam yığın geliştirme eğilimlerinin artmasının arkasındaki sebep pazarın talepleridir. Müşteriler her zaman projeleri için en kısa zaman çizelgesine sahip olmanın yollarını ararlar; böylece iki amaçlarını, maliyet etkin gelişimlerini ve pazara erken çıkış zamanlarını karşılayabilirler.

Diğer yandan, web geliştirme şirketleri, büyüme trendini kaçırmadan karlarını artırmak için sınırlı kaynaklara sahip projelerin hızlı geri dönüşünü arıyorlar. Bu nedenle, işe alım uzmanları, tam yığın geliştiricilerin deneyimli ve yetenekli bir havuzunu arıyor. Birçok yeni başlayana kariyer ortası geliştiricilere tam yığın geliştiricilere ilham verdi.

Bu insanlara yardımcı olmak için, size tam yığın geliştirme için gitmek için kısa ama etkili bir yol haritası vereceğim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar